Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Malatya Kale Halk Eğitimi Merkezi

Telefon : 4228616477
Belgegeçer : 4228616477
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://kalehalkegitim.meb.k12.tr
Adres : Bağlıca Mahallesi Bağlıca 14. Sokak No2 İzollu Çok Programlı Anadolu Lisesi Zemin Kat Kale/MALATYA
VİZYON : Eğitim, Öğretim ve araştırma kalitesi ile Türkiye ve dünyada tercih edilen; Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan, Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen bir merkez olmaktır.
MİSYON : Türk milli eğitiminin temel ilkeleri doğrultusunda, yaygın eğitimin önemini özümsemiş,örgün eğitim sistemi dışına çıkmış vatandaşlarımıza yaşı ne olursa olsun ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim vermek,piyasa şartlarına uyum sağlayabilecek bilgi ve tecrübeyi aktarmak,gelişmiş ülkelerin çalışma ve eğitim seviyesine ulaşmalarını sağlamak için var olan bir eğitim kurumuyuz.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :30
Öğretim Şekli : Tam yıl tam gün
Saatler :
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Toplu taşıma
Yerleşim Yeri : Yerleşim yeri olarak çok dağınık bir yapıya sahip olup Malatya Elazığ kara yolu üzerinde ve Karakaya Barajı kenarında yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İle uzaklık 40 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Açılan kurslarımız ile birçok alanda sportif etkinlikler yapılmakta ve çeşitli başarılar elde edilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler : Kale Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak her alandaki bilimsel faaliyetler yakından takip edilmektedir.
Proje Çalışmaları : Her dönem çeşitli alanlarda proje çalışmaları yapılmaktadır. Yapılan projelerden başarılar elde edilmektedir.
Yazdır :